Parker tuotteet

 

  • PARFIT™ suodattimet

 

Suodattimet ja patruunat käyvät kaikkiin suodatinmalleihin ja merkkeihin. Valikoimaamme kuuluu Hydrauliikan painesuodattimet, paluusuodattimet, sivukiertosuodattimet, sekä huohotinsuodattimet, Varastosta löytyy perusvarasto, mutta tilaamalla kerran meiltä saat myös tulevaisuudessa suodattimet meiltä nopeasta ja vaivattomasti.

 

  • Pikaliittimet

 

Parker tarjoaa laaduttaat TEMA ja RECTUS -pikaliittimet. Parkerin pikaliitäntöjä käytetään hydrauli- ja paineilmalinjojen liittämiseen ja/tai irrottamiseen nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Varsinkin Tema liittimet ovat suosiossa mobile -puolella. Varastosta löytyy sekä Tema että Rectus pikaliittimet. Myös Teman pyörivät liittimet kuuluvat tuoteryhmään.

 

  • Pumput ja moottorit

 

Parkerilta on saatavilla pumppuja hydrauliikka-, polttoaine, öljy-, nesteenkuljetus-, voitelu- ja ilmailusovelluksiin. Parkerin pumput avoimen ja suljetun piirin järjestelmiin. Tutustu Mobile puolen pumppuihin tästä.

 

  • Letkut ja liittimet

 

Myynnissä Parkerin 461LT ja 371LT letkut, jotka on suunniteltu ja tarkoitettu vaativiin työolosuhteisiin, -50 asteesta +100 asteeseen, Sopii mainiosti vaativampiinkin käyttökohteisiin, kuten nostureihin sekä metsäkoneisiin. Valmistamme korkelaatuiset letkuasennelmat tarpeeseesi mukaan ja asennamme tarvittaessa paikalle.

 

  • Hydrauliikkaputket ja liittimet

 

Putkivalikoimaamme kostuu Parkerin toimittamista korkelaatuisista sinkityistä hydrauliikkaputkista. Teemme asiakkaillemme valmiiksi putkiaselmat taivutuksineen ja liitoksineen mittojen mukaan. Asennamme myös tarvittaessa paikalle.