Irtikytkettävä pumppu Parkerilta!

 

Parkerin F3-pumppu moottorin voimanottoon tarjoaa maailmanuutuuden: mahdollisuuden irtikytkeä pumppu kokonaan voimanotosta. F3-pumpun avulla säästät polttoainetta, vähennät pumpun kulumista ja kalliin seisokin riskiä- ja lisäksi alennat äänitasoa! Päälle- ja poiskytkennän hoidat napin painanluksella ilman, että moottoria tarvitsee sammuttaa.

 

Säästää polttoainetta!

 

Auton, jolla ajetaan 100 000 km vuodessa, kulutus voi olla useampi sata litraa alhaisempi, mikä mahdollistaa pienemmät pakokaasujen kasvihuonekaasu- ja partikkelipäästöt. Kaikki tämä on F3-pumpun irtikytkentäominaisuuden ansiota – ainutlaatuinen, patentoitu
ratkaisu, jonka Parker tuo nyt markkinoille.

 

Lisää käyttövarmuutta!

 

Kun pumppu on asennettu moottorin voimanottoon, voi jopa pieni vahinko, kuten hajonnut letku, johtaa pumppuvaurioon, auton hinaukseen korjaamolle ja kalliisiin seisontakuluihin. F3-pumpun kytket vain pois päältä ja pääset kotiin omalla autolla.

 

Alentaa melutasoa!

 

F3 on huomattavasti hiljaisempi pumppu verrattuna tavalliseen vapaakierrolla olevaan pumppuun, sillä pumppu ei pyöri lainkaan – ominaisuus, joka tekee helpommaksi saavuttaa tulevaisuuden meluntorjuntavaatimukset. Saatavana kahta kokoa! 81L sekä 101Litrainen.